Halloween? Nézz már szét!

2011.11.02. 09:33

 

 Mindenszentek. Halottak napja. (És nem halloween.) Emlékszem, tavaly gyújtogatáskor Zombie-t énekeltem. Most meg ezt: https://www.youtube.com/watch?v=zwzeaI7L5AY -Hogy tovább hangolódjunk. (Neeem, nem korai kicsit se'...) Van egy tök formájú mécsesem. De most nem használom (,meg máskor sem.) 

 Végre kipakoltam néhány cuccot a szobámból. Már csak a dobozok nem ide valók. De a könyvespolc nélkül még úgysem tudok rendet rakni, az meg ki tudja mikor lesz kész. De így nem jó, nem tudok eligazodni a szobámban, és pont azt nem találom, ami kell! Így van ez.

 Hm. Arról mondjuk fogalmam sincs, mikor lett megbeszélve, hova menjünk kirándulni ebben az évben. Mos'má' mindegy. De 6.-ban egész jó volt a kirándulásunk. Főleg az éjszakai túra miatt. Utána mindig akartunk még, de az már nem volt ugyanolyan. Akkor Csubakkán voltunk (,ismeretlenségbe vesző, ismertebb nevén Csobánka,) és tök jó volt. Bár az tipikusan ilyen szállás volt, hogy feladatok meg minden. Voltak lovak, és egy nagy rét, ami gondolom legelőként szolgált, de a fiúknak ugye, focipálya funkciót töltött be. Egyszer sütöttünk szalonnát, valami bunkó nagy tábortűzön, azt olyan füst volt...Az egyik vaslábú padra meg egy csomóan ráültek, és elhajlott a lába, azt összeszakadt alattuk...x'D Hát igen. Oda elmennék még egyszer. 

 Ehh, valamelyik nap megint volt egy légy a szobámban, ő lett Lajoska. Ő is idegelt, de eddig mind közül Janika volt a legidegesítőbb. (Nem csoda, ha már névrokonságban áll...az "emberi" párjával...Na, értitek.) Szegény Pistike, ő döglégy volt, de feleannyira sem zavart, mint utódjai...Bár estefelé már gondok voltak vele, úgyhogy ki kellett nyírnom. Mondjuk, ha mindent és mindenkit kinyiffantanék, már rég tömeggyilkos lennék...

 https://www.youtube.com/watch?v=FTIbhYbvPZg&feature=feedlik

 Na, megyek Star Stable-télin játszani, most téli, lovas könyvet olvasok, amúgy is rákattantam már a karácsony témára, mint látjátok, sz'al...cső.

 /(A nagy és felülmúlhatatlan) KiRa/

A bejegyzés trackback címe:

https://bechantoresenpai.blog.hu/api/trackback/id/tr513346895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása